Materiali

 

Leka : Vit. 12 (1940) : Numër i vetëm

Subjekti

Revistë kulturore

Pershkrimi

Numër i veçantë : në vazhdim të numravet kujtimorë të XXV vjetorit të pavarësisë kombëtare.
Përmban shkrime që i përkasin fushave : filozofi, gjuhësi, letërsi dhe kulturë.

Etiketa

Koleksioni

Data

1942

Autor

Shoqata L.E.K.A.

Botuesi

Shtypshkronja "Zoja e Papërlyeme", Shkodër

Formati

24 cm

Gjuha

Shqip

Identifikuesi

Arkiv/Periodik

Lloji

Revistë

Citimi

Shoqata L.E.K.A., “Leka : Vit. 12 (1940) : Numër i vetëm,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed April 22, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/242.

Pronari

Biblioteka Universitare Shkoder