Materiali

 

Leka : Vit. 11, nr. 5 (1939)

Subjekti

Revistë kulturore

Pershkrimi

Përmban : edukatë, histori, folklor dhe kulturë.

Etiketa

Koleksioni

Data

1939

Autor

Shoqata L.E.K.A.

Botuesi

Shtypshkronja "Zoja e Papërlyeme", Shkodër

Formati

24 cm

Gjuha

Shqip

Identifikuesi

Arkiv/Periodik

Lloji

Revistë

Citimi

Shoqata L.E.K.A., “Leka : Vit. 11, nr. 5 (1939),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed June 15, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/240.

Pronari

Biblioteka Universitare Shkoder