Materiali

 

Leka : Vit. 10, nr. 4-5 (1938)

Subjekti

Revistë kulturore

Pershkrimi

Shkrimet e këtyre numrave përmbajnë : edukatë, letërsi, të ndryshme, histori, sociologji dhe gjuhësi.

Etiketa

Koleksioni

Data

1938

Autor

Shoqata L.E.K.A.

Botuesi

Shtypshkronja "Zoja e Papërlyeme", Shkodër

Formati

24 cm

Gjuha

Shqip

Identifikuesi

Arkiv/Periodik

Lloji

Revistë

Citimi

Shoqata L.E.K.A., “Leka : Vit. 10, nr. 4-5 (1938),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed May 29, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/234.

Pronari

Biblioteka Universitare Shkoder