Materiali

 

Leka: Vit. 8, nr. 9 (1936)

Subjekti

Revistë kulturore

Pershkrimi

Përmban : didaktikë, histori, letërsi, gjuhësi, folklor, botanikë dhe bibliografi.

Etiketa

Koleksioni

Data

1936

Autor

Shoqata L.E.K.A.

Botuesi

Shtypshkronja "Zoja e Papërlyeme", Shkodër

Formati

24 cm

Gjuha

Shqip

Identifikuesi

Arkiv/Periodik

Lloji

Revistë

Citimi

Shoqata L.E.K.A., “Leka: Vit. 8, nr. 9 (1936),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed April 22, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/230.

Pronari

Biblioteka Universitare Shkoder