Materiali

 

Leka : Vit. 7, nr. 1 (1935)

Subjekti

Revistë kulturore

Pershkrimi

Përmban : edukatë, sociologji, letërsi, histori, folklor dhe bibliografi.

Etiketa

Koleksioni

Data

1935

Autor

Shoqata L.E.K.A.

Botuesi

Shtypshkronja "Zoja e Papërlyeme", Shkodër

Formati

24 cm

Gjuha

Shqip

Identifikuesi

Arkiv/Periodik

Lloji

Revistë

Citimi

Shoqata L.E.K.A., “Leka : Vit. 7, nr. 1 (1935),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed May 24, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/210.

Pronari

Biblioteka Universitare Shkoder