Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(5 materiale)

Përmbajtja e revistës në faqen e titullit.

Upload 01. 11. 2019
Citimi

Evangjeli, Gaqo [drejtor-përgjegjës], “Bota e Re : e përdyjavëshme kulturale : Vit. 1, nr. 21 (1937),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed February 23, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/779.

 
Përmbajtja e revistës në faqen e titullit.

Upload 01. 11. 2019
Citimi

Evangjeli, Gaqo [drejtor-përgjegjës], “Bota e Re : e përdyjavëshme kulturale : Vit. 1, nr. 19 (1937),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed February 23, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/777.

Etiketat:

 
Në këtë numër rubrikat "Çështja e gruas", "Çashtje ekonomike", pjesë letrare të përkthyera etj.

Upload 01. 11. 2019
Citimi

Evangjeli, Gaqo [drejtor-përgjegjës], “Bota e Re : e përdyjavëshme kulturale : Vit. 1, nr. 17 (1936),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed February 23, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/775.

Etiketat:

 
Përmbajtja e revistës në faqen e titullit. Shkrimet janë me karakter historik, letrar, social e kulturor.

Upload 01. 11. 2019
Citimi

Evangjeli, Gaqo [drejtor-përgjegjës], “Bota e Re : e përdyjavëshme kulturale : Vit. 1, nr. 13 (1936),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed February 23, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/771.

 
Ky numër përmban shkrime historike, letrare dhe kulturore. Përmbajtja në faqen e titullit.

Upload 31. 10. 2019
Citimi

Evangjeli, Gaqo [drejtor-përgjegjës], “Bota e Re : e përdyjavëshme kulturale : Vit. 1, nr. 10 (1936),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed February 23, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/768.

Etiketat: