Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(2 materiale)

Ky numër përmban dymbëdhjetë rubrika që i përkasin letërsisë, historisë, shkencës dhe pedagogjisë.
Në faqen e tit.: E boton "Qarku letrar".
16 f., 24 cm.

Upload 06. 12. 2019
Citimi

-, “Kopështi letrar : e përkohëshme e përmuejshme : Vit. 1, nr. 9 (1919),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed February 21, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/806.

Etiketat:

 
Ky numër përmban katërmbëdhjetë rubrika që i përkasin letërsisë, bletarisë, fesë, astronomisë dhe shëndetësisë.
Në faqen e tit. : E boton "Qarku letrar"
16 f., 24 cm.

Upload 24. 11. 2019
Citimi

-, “Kopështi letrar : e përkohëshme e përmuejshme : Vit. 1, nr. 5 (1918),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed February 21, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/796.

Etiketat: