Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(2 materiale)

Përmban poezi arbëreshe
Citimi

Variboba, Jul, “Gjella e Shën Marisë Virgjër,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed May 22, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/501.

Etiketat:

 
Libri " Vargjet e Lira " përmban:
Kangët e Ringjalljes
Kangët e Mjerimit
Kangët e Përndimit
Kangët e Rinis
Libri ka 84 faqe dhe është pa ilustrime.

Koleksioni

Citimi

Migjeni, “Vargjet e lira,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed May 22, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/45.

Etiketat: