Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(1 materiale)

Libri, me përmbajtje morale dhe didaktike, është i ndarë në katër pjesë.
Pjesë e parë - "Shoqnija"
Pjesë e dytë - "Besimi e Atëdheu"
Pjesë e tretë - "Atdhedashtnija"
Pjesë e katërt - "Giuha"
Autori citon dhe analizon thënie nga…

Koleksioni

Citimi

Gjeçov, Shtjefën Konstandin, “Agimi i Gjytetniis,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed February 23, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/348.

Etiketat: