Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(1 materiale)

Në faqen e parë të revistës, krahas titullit pasqyrohet përmbajtja, me autorët dhe shkrimet e tyre respektive. Shkrimet janë letrare, përkthime, filozofii, sociologji, arsim, kulturë etj.

Upload 31. 10. 2019

Citimi

Evangjeli, Gaqo [drejtor-përgjegjës], “Bota e Re : e përdyjavëshme kulturale : Vit. 1, nr. 1 (1936),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed June 12, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/758.

Etiketat: