Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(1 materiale)

Një panoramë e përgjithshme e Shqipërisë monarkike me mbret Ahmet Zogun. Përshkrim i disa qyteteve të Shqipërisë si dhe i jetës ekonomike dhe politike të saj. Në fletën e parë gjendet një foto e mbretit Zog I. Janë 162 faqe, fletët…
Citimi

Traglia, Gustavo, “L' Albania di Re Zog,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed February 21, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/452.

Etiketat: