Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(1 materiale)

Në krye të faqes së tit.: Botim’ i Ministris’ s’Arsimit – Nr. 1
Tekst shkollor për klasën e parë, i ndarë në dy pjesë: pjesa e parë e abetares përmban shkronjat e alfabetit dhe, pjesa e dytë përmban “Këndime”. Bot. 2
Citimi

Paluca, Ndue, “Abetar : për shkollat popullore shqipe,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed February 21, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/451.

Etiketat: