Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(1 materiale)

Vepra përmban rregulla të morfologjisë shqipe, duke shtjelluar emrat, mbiemrat, përemrat, foljet, kohët e foljeve, ndajfoljet etj.
Konsiderohet një vepër e rëndësishme dhe me vlerë në fushën e gjuhësisë shqipe.

Upload 28. 10. 2019
Citimi

W. [assa], P. [asco], “Grammaire albanaise : a l'usage de ceux qui desirent apprendre cette langue sans l'aide,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed June 15, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/750.

Etiketat: