Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(1 materiale)

Ky fjalor është vepër me vlera të rëndësishme leksikografike. U hartua nga pjesëtarët e Shoqërisë "Bashkimi" dhe njihet nga sudiuesit si "Fjalori i Bashkimit".
526, 30 f. ; 19 cm.

Upload 15. 10. 2019
Citimi

Shoqëria "Bashkimi" , “Fjaluer i ri i shcypes,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed February 23, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/723.

Etiketat: