Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(1 materiale)

Në libër gjenden tridhjetë e dy tekste, në gjuhën italiane dhe në gjuhën shqipe, të vendosura në dy kolona. Libri ka 54 faqe dhe shumë ilustrime. Eshtë përgatitur "Për Msimoret e Shqypnies".

Koleksioni

Citimi

Vallardi, Antonio, “Përkryesimi i Abetarit Shqyp-Italisht = Il Complemento del Sillabario albanese-Italiano,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed February 23, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/13.

Etiketat: