Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(1 materiale)

Studime Albanologjike. Libri II ( Heft II ).
I. Artikuj apo shkrime për gramatikën e dialektit të toskërishtes.
II. Shembuj të gjuhës shqipe.
Libri trajton:
- Poezi popullore toske.
- Poezi gege.
- Fjale të urta dhe shprehje…
Citimi

Hann, Johan Georg (von), “Albanesische studien : Heft II : Grammatik des toskischen dialektes,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed February 21, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/296.

Etiketat: