Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(2 materiale)

Libri trajton njohuri të përgjithshme dhe disa parime mbi filozofinë, letërsinë, gjuhësinë e shkencat e tjera.
Tekst shkollor për Seminarin e Shën Françesk Saverit. Ka 80 faqe pa ilustrime.

Upload 28. 10. 2019
Citimi

Xanoni, Anton M., “Priisi n' lamë t' letratyrës : per shkollë t' Seminarit e t' Mbesoitores t' Sh' Françesk Saverit n' Shkoder,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed May 22, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/752.

Etiketat:

 
Citimi

Ciceroni, “Operum: De Officis, de Senectude, de Amicitia ,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed May 22, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/540.

Etiketat: