Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(1 materiale)

Diskutimi i Këshilltarit të Shtetit Angelo Masci përmbledh origjinën, zakonet dhe gjëndjen aktuale të shqiptarëve në Mbretërinë e Napolit. Nga fq. 7-14, jepet jeta e Angelo Masci. Libri ka 81 faqe, është i ndarë në V kapituj, 4 faqet e…
Citimi

Masci, Angelo, “Discorso del Consigliere di Stato Angelo Masci sull' origine, i costumi e lo stato attuale degli albanesi del regno di Napoli.,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed May 22, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/51.

Etiketat: