Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(1 materiale)

Teksti është dygjuhësh, shqip dhe italisht. Librit i mungon kopertina dhe frontespici. Nuk ka autor, shtëpi botuese dhe as vit botimi. Hartuar me alfabetin e shoqërisë "Bashkimi". Mendohet të jetë përpiluar nga Luigj Gurakuqi dhe botuar në…
Citimi

[Gurakuqi, Luigj], “Oroe permi Abétaar Shcyp = Osservazioni sopra l' Alfabeto Albanese,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed June 15, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/453.

Etiketat: