Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(4 materiale)

Shkrimet e këtij numri i dedikohen punës madhore të At Giuseppe Valentini-t në fushën e historisë, letërsisë, gjuhësisë, drejtësisë e etnografisë shqiptare. Revista shoqërohet me shumë foto.
Kryeredaktor: Martin Camaj.

Koleksioni

Citimi

Koliqi, Ernest, “Shejzat = Le Pleiadi : Vjeti XIV, Nr. 10 - 11 - 12 : E përkohëshme kulturore, shoqnore e artistike : Rivista culturale, sociale ed artistica,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed May 22, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/415.

Etiketat:

 
Shkrime me përmbajtje biografike, gjuhësore, letrare, historike dhe në fund një kronikë kulturore. Revista shoqërohet me shumë foto.
Kryeredaktor: Martin Camaj.

Koleksioni

Citimi

Koliqi, Ernest, “Shejzat = Le Pleiadi : Vjeti XIV, Nr. 07 - 08 - 09 : E përkohëshme kulturore, shoqnore e artistike : Rivista culturale, sociale ed artistica,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed May 22, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/414.

Etiketat:

 
Shkrime me përmbajtje letrare, ekonomike, historike dhe në fund një kronikë kulturore.
Kryeredaktor: Martin Camaj.

Koleksioni

Citimi

Koliqi, Ernest, “Shejzat = Le Pleiadi : Vjeti XIV, Nr. 04 - 05 - 06 : E përkohëshme kulturore, shoqnore e artistike : Rivista culturale, sociale ed artistica,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed May 22, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/413.

Etiketat:

 
Shkrime me përmbajtje letrare, historike, biografike dhe një kronikë kulturore.
Kryeredaktor: Martin Camaj.

Koleksioni

Citimi

Koliqi, Ernest, “Shejzat = Le Pleiadi : Vjeti XIV, Nr. 01 - 02 - 03 : E përkohëshme kulturore, shoqnore e artistike : Rivista culturale, sociale ed artistica ,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed May 22, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/412.

Etiketat: