Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(3 materiale)

Shkrime me përmbajtje historike, letrare, gjuhësore dhe një kronikë kulturore.
Kryeredaktor: Martin Camaj.

Koleksioni

Citimi

Koliqi, Ernest, “Shejzat = (Le Pleiadi) : Vjeti XI, Nr. 09 - 10 - 11 - 12 : E përkohëshme kulturore, shoqnore e artistike : Rivista culturale, sociale ed artistica,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed July 22, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/425.

Etiketat:

 
Shkrime me përmbajtje historike, letrare, gjuhësore, etnografike dhe një kronikë kulturore.
Kryeredaktor: Martin Camaj.

Koleksioni

Citimi

Koliqi, Ernest, “Shejzat = (Le Pleiadi) : Vjeti XI, Nr. 05 - 06 - 07 - 08 : E përkohëshme kulturore, shoqnore e artistike : Rivista culturale, sociale ed artistica,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed July 22, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/424.

Etiketat:

 
Shkrime me përmbajtje historike, letrare, gjuhësore, etnografike dhe një kronikë kulturore. Revista shoqërohet me foto.
Kryeredaktor: Martin Camaj.

Koleksioni

Citimi

Koliqi, Ernest, “Shejzat = (Le Pleiadi) : Vjeti XI, Nr. 01 - 02 - 03 - 04 : E përkohëshme kulturore, shoqnore e artistike : Rivista culturale, sociale ed artistica,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed July 22, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/423.

Etiketat: