Materiali

 

Shejzat = (Le Pleiadi) : Vjeti XI, Nr. 01 - 02 - 03 - 04 : E përkohëshme kulturore, shoqnore e artistike : Rivista culturale, sociale ed artistica

Subjekti

Revistë kulturore

Pershkrimi

Shkrime me përmbajtje historike, letrare, gjuhësore, etnografike dhe një kronikë kulturore. Revista shoqërohet me foto.
Kryeredaktor: Martin Camaj.

Etiketa

Koleksioni

Data

1967

Autor

Koliqi, Ernest

Botuesi

Tipografia Dario Detti

Formati

25cm

Gjuha

Shqip - Italisht

Identifikuesi

Periodik

Lloji

Revistë

Citimi

Koliqi, Ernest, “Shejzat = (Le Pleiadi) : Vjeti XI, Nr. 01 - 02 - 03 - 04 : E përkohëshme kulturore, shoqnore e artistike : Rivista culturale, sociale ed artistica,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed June 12, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/423.

Pronari

Muzeu Shkoder