Materiali

 

Shejzat = (Le Pleiadi) : Vjeti X, Nr. 09 - 10 - 11 - 12 : E përkohëshme kulturore, shoqnore e artistike : Rivista culturale, sociale ed artistica

Subjekti

Revistë kulturore

Pershkrimi

Numër i veçantë, kushtuar dhjetëvjetorit të krijimit të së përkohëshmes "Shejzat". Shkrimet e këtij numri përmbajnë të dhëna historike, letrare, gjuhësore, etnografike dhe një kronikë kulturore.
Kryeredaktor: Martin Camaj.

Etiketa

Koleksioni

Data

1966

Autor

Koliqi, Ernest

Botuesi

Tipografia Dario Detti

Formati

25cm

Gjuha

Shqip - Italisht

Identifikuesi

Periodik

Lloji

Revistë

Citimi

Koliqi, Ernest, “Shejzat = (Le Pleiadi) : Vjeti X, Nr. 09 - 10 - 11 - 12 : E përkohëshme kulturore, shoqnore e artistike : Rivista culturale, sociale ed artistica,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed July 25, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/422.

Pronari

Muzeu Shkoder