Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(1 materiale)

" Abetare për shkolla fillore ", është e ndarë në katër pjesë, në tri pjesët e para përfshihen 44 "msime", ku trajtohen shkronjat e alfabetit dhe tekste të ndryshme, ndërsa në pjesën e katërt gjenden "rrëfime dhe…

Koleksioni

Citimi

T. P., “Abetare për shkolla fillore : meshkujsh e femnash,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed June 12, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/34.

Etiketat: