Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(1 materiale)

Kjo abetare u hartua me alfabetin e Manastirit (1908) dhe me alfabetin e Stambollit (1884). Teksti është i ndarë në pjesën e mësimit të shkronjave dhe në pjesë leximi. Përdoret metoda fonetike, si në botimet e mëparëshme.
26 f. ; 21…
Citimi

Korça, Ali, “Abetare ,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed June 15, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/730.

Etiketat: