Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(3 materiale)

Morali
Citimi

Mjeda, Ndre (përkth.), “T’përghjamit e Zojs Bekume ,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed July 25, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/550.

Etiketat:

 
Thënije të urta dhe poezi nga popujt e ballkanit. Libri përmban edhe folklor me trajtesa nga historia mesjetare shqiptare. Përmban 50 gravura figurash historike dhe betejash.
Citimi

Kacica - Miosica, O. Andrije , “Razgovor Ugodni,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed July 25, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/515.

Etiketat:

 
Revistë me përmbajtje fetare. Botuar nga Etërit Jezuitë me alfabetin e shkrimtarëve të vjetër të veriut.


Upload 16. 06. 2015
Citimi

[Etërit Jezuitë, Shkodër], “Elcia i Zemers Jezu Krishtit : Vit. 2, nr. 1-12 (1892),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed July 25, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/469.

Etiketat: