Materiali

 

Razgovor Ugodni

Subjekti

Folklor

Pershkrimi

Thënije të urta dhe poezi nga popujt e ballkanit. Libri përmban edhe folklor me trajtesa nga historia mesjetare shqiptare. Përmban 50 gravura figurash historike dhe betejash.

Etiketa

Koleksioni

Data

1892

Autor

Kacica - Miosica, O. Andrije

Botuesi

L.Harmana (Kugli i Deutsch), Zagreb

Formati

13 x 19 cm

Gjuha

Sllave

Identifikuesi

Bal / 33 - 5 F

Lloji

Libër

Citimi

Kacica - Miosica, O. Andrije , “Razgovor Ugodni,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed April 19, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/515.

Pronari