Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(1 materiale)

Kjo abetare është shtypur me Alfabetin e Stambollit dhe ka të përdorura parimet pedagogjike-didaktike të abetareve të botuara më parë. Në pjesën e parë shtjellohen shkronjat e alfabetit, ndërsa në të dytën pjesë leximi.
72 f. ; 16…
Citimi

Benussi, Gaspër, “Abetare e gjuhësë shqyp,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed May 22, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/735.

Etiketat: