Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(1 materiale)

Studime filologjike të shtjelluara me gjuhën pellazgo - shqipe. Lënda është e ndarë në tre pjesë. 151f.
Në libër gjendet dhe "Quadro sinottico di vocaboli della lingua primitiva pelasgo - albanese". 105f.
Citimi

Marchiano, Stanislao, “Studii filologici : svolti con la lingua pelasgo - albanese,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed July 21, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/458.

Etiketat: