Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(1 materiale)

Bibliografi e veprave të botuara për Skënderbeun në gjuhët : frëngjisht, anglisht, gjermanisht, latinisht, italisht, spanjisht, portugalisht, suedisht dhe greqisht.

Koleksioni

Citimi

Petrovitch, Georges T., “Scanderbeg (Georges Castriota) : Essai de bibliographie raisonnee,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed June 15, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/359.

Etiketat: