Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(2 materiale)

Libri është i ndarë në kapituj. Në fillim paraqitet alfabeti shqip, pastaj trajtohet gramatika shqipe, pjesë leximesh e këngësh popullore në gjuhën frënge e shqipe, në pjesën e fundit është hartuar një fjalor…
Citimi

Dozon, Auguste, “Manuel de la langue chkipe ou albanaise,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed May 22, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/749.

Etiketat:

 
Libri fillon me shkronjat e mëdha e të vogla, shtypi e dore. Përveç teksteve të ndryshme nga historia e gjeografia, në fund te librit ka disa tema ku zhvillohen ushtrime matematikore. Eshte pa ilustrime dhe ka githsej 132 faqe. 2 fletët e para…

Koleksioni

Citimi

-, “Alfabetare e Gluhese Sqip,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed May 22, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/3.

Etiketat: