Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(1 materiale)

Libri " Rose e Spine " përmban poezi e sonete lirike, disa prej të cilave, në fund kanë të shënuar muajin dhe vitin në të cilin janë shkruar ( i përkasin vitit 1867 ). Libri ka 78 faqe.

Koleksioni

Citimi

Wassa, P. Effendi., “Rose e Spine,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed June 15, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/44.

Etiketat: