Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(1 materiale)

Ky tekst prej 8 faqesh përfshin shkronjat e vogla dhe të mëdha të alfabetit, dore dhe shtypi. Shpjegimi është bërë duke vënë poshtë çdo shkronje përgjegjësen e alfabetit grek. Në fund janë shënuar dhjetë porositë e…
Citimi

Veqilharxhi, Naum, “Fort i shkurtër e i përdorshim evetar shqip për çdo sicillë që do të mpsonjë të kënduarit e të shkruarit bukur shqip,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed April 15, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/736.

Etiketat: