Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(1 materiale)

Historia e popujve të Evropës juglindore në kohë të vjetra. Marrëdhëniet mes Epirit dhe Mbretërisë së Dy Siçilive. Kujtime.
Libri trajton " Epokën antike te pellazgëve ", ka 35 faqe, 5 faqet e fundit janë pa numra.
Libri është në…

Koleksioni

Citimi

Schiro, Giovani ( Dott. ), “Rapporti tra L' Epiro e il Regno delle due Sicilie. Memorie.,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed May 22, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/39.

Etiketat: