Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(1 materiale)

Udhëtime në ishujt Jonianë, në Shqipëri, Tesali, Maqedoni etj. gjatë viteve 1812 dhe 1813. Përshkrime dhe përshtypje rreth këtyre udhëtimeve.
Në fletën para faqes së titullit gjendet harta e Ishujve Jonianë.
X, 551 f.
Citimi

Holland, Henry, “Travels in the Ionian isles, Albania, Thessaly, Macedonia, &c. : during the years 1812 and 1813,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed June 15, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/460.

Etiketat: