Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(1 materiale)

Historia e industrive të ndryshme, industria e brumit të letërs dhe kartonit, zanate dhe zeje.
Citimi

Paolo Paruta, “Degl' Istorici delle cose Veneziane,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed May 22, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/704.