Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(1 materiale)

"Raport i shkurtër i disa udhëtimeve në pjesë të ndryshme të Evropës...". Përshtypje të ndryshme nga Kosova dhe Maqedonia. Botim i dytë me shumë shtesa.
Citimi

Brown, Edvard, “A Brief account of some travels in divers parts of Europe...,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed June 15, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/447.

Etiketat: