Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(1 materiale)

Kalendari përmban festat fetare të tri besimeve si dhe shkrime kulturale, letrare, shoqërore dhe kronika në gjuhë shqipe. Përmban edhe disa elementë gjeografikë.
91 f. : me il. ; 20 cm.

Upload 23. 01. 2020
Citimi

-, “Kalendari i Soknise "Dija" per vjeten 1906,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed July 22, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/831.

Etiketat: