Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(2 materiale)

Revista përmban shkrime mbi pedagogjinë dhe mbi të mësuarin e historisë, aritmetikës, gjeometrisë, gjuhës dhe këndimit në shkollën fillore.
Pjesa zyrtare përmban vendime dhe qarkore të Ministrisë së Arsimit.
Në faqen e tit. : Ars…
Citimi

Mikeli, Gaspër, “Mësuesi : Vit. 5, nr. 1-2 (1927),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed February 21, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/850.

Etiketat:

 
Revista përmban shkrime mbi pedagogjinë dhe mbi të mësuarin e historisë, aritmetikës, gjeometrisë, gjuhës dhe këndimit në shkollën fillore.
Pjesa zyrtare përmban vendime dhe qarkore të Ministrisë së Arsimit.
Në faqen e tit. : Ars…
Citimi

Mikeli, Gaspër, “Mësuesi : Vit. 5, nr. 3-4 (1927),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed February 21, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/859.

Etiketat: