Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(1 materiale)

Në këtë numër trajtohen shkrime rreth pedagogjisë, didaktikës, edukimit. Pjesa zyrtare përmban disa qarkore dhe botime të Drejtorisë së Përgjithshme të Arsimit.
"Botim i Drejtoris së Pergj. t' Arsimit"
Revista del një herë në…
Citimi

Gurakuqi, Karl, “Revista pedagogjike : Vit. 5, nr. 1-2 (1927),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed February 28, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/828.

Etiketat: