Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(2 materiale)

Citimi

“dorëshkrime_të_fishtës,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed February 28, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/500.

Etiketat:

 
Dorëshkrim i dy pjesëve nga “Lahuta e Malcis”. Kangë e shtatmdhetët dhe Kangë e tetmdhetët
Citimi

Fishta, Gjergj, “Lahuta e Malcis ,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed February 28, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/508.

Etiketat: