Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(1 materiale)

Numër i veçantë : në vazhdim të numravet kujtimorë të XXV vjetorit të pavarësisë kombëtare.
Përmban shkrime që i përkasin fushave : filozofi, gjuhësi, letërsi dhe kulturë.

Koleksioni

Citimi

Shoqata L.E.K.A., “Leka : Vit. 12 (1940) : Numër i vetëm,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed February 28, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/242.

Etiketat: