Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(5 materiale)

Përmban shkrime në fushat : kulturë, letërsi, folklor dhe gjuhësi.

Koleksioni

Citimi

Shoqata L.E.K.A., “Leka : Vit. 11, nr. 1-2 (1939),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed February 28, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/237.

Etiketat:

 
Përmban : edukatë, histori, letërsi, gjuhësi dhe kulturë.

Koleksioni

Citimi

Shoqata L.E.K.A., “Leka : Vit. 11, nr. 3 (1939),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed February 28, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/238.

Etiketat:

 
Kjo revistë përmban shkrime në rubrikat : edukatë, histori, gjuhësi dhe kulturë.

Koleksioni

Citimi

Shoqata L.E.K.A., “Leka : Vit. 11, nr. 4 (1939),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed February 28, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/239.

Etiketat:

 
Përmban : edukatë, histori, folklor dhe kulturë.

Koleksioni

Citimi

Shoqata L.E.K.A., “Leka : Vit. 11, nr. 5 (1939),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed February 28, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/240.

Etiketat:

 
" U kushtohet puntorve të vertetë të rindërtimit kombtar "

Koleksioni

Citimi

Shoqata L.E.K.A., “Leka : Vit. 11, nr. 6-12 (1939) : Numër kujtimuer i 60 - vjetorit të Lidhjes së Prizrenit,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed February 28, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/241.

Etiketat: