Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(4 materiale)

Shkrimet e këtyre numrave përmbajnë : edukatë, letërsi, të ndryshme, histori, sociologji dhe gjuhësi.

Koleksioni

Citimi

Shoqata L.E.K.A., “Leka : Vit. 10, nr. 4-5 (1938),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed February 28, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/234.

Etiketat:

 
Përmban : të ndryshme, histori, gjuhësi, letërsi, folklor, bibliografi.

Koleksioni

Citimi

Shoqata L.E.K.A., “Leka : Vit. 10, nr. 6-7 (1938),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed February 28, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/235.

Etiketat:

 
Përmban : sociologji, kulturë, histori, filozofi, letërsi, gjuhësi dhe bibliografi.

Koleksioni

Citimi

Shoqata L.E.K.A., “Leka : Vit. 10, nr. 8-9 (1938),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed February 28, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/236.

Etiketat:

 
Botim në kujtim të 60-vjetorit të Lidhjes së Prizrenit. "U kushtohet punëtorvet të vërtetë të Rindërtimit Kombtar".

Koleksioni

Citimi

Shoqata L.E.K.A., “Leka : Vit. 10, nr. 10-12 (1938),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed February 28, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/255.

Etiketat: