Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(46 materiale)

Në këtë numër trajtohen shkrime rreth edukatës në shkollë, pedagogjisë, didaktikës, skautizmit, karakterit laik të arsimit dhe, në faqet e fundit, disa qarkore për arsimin dhe ide mbi ndërtimin e Muzeut Kombëtar.
"Botim i…
Citimi

Çeka, Salih, “Revista pedagogjike : organ' i arsimtarëvet : Vit. 1, nr. 7-8 (1923),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed May 18, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/785.

Etiketat:

 
Në këtë numër trajtohen shkrime rreth edukatës në shkollë, pedagogjisë, didaktikës, skautizmit, arkeologjisë si dhe disa qarkore për arsimin dhe thirrje për pasurimin e Muzeut Kombëtar.
"Botim i përmuejshëm i Ministris s'…
Citimi

Çeka, Salih, “Revista pedagogjike : organ' i arsimtarëvet : Vit. 1, nr. 5-6 (1923),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed May 18, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/784.

Etiketat:

 
Në këtë numër trajtohen aspekte nga mbledhja e parë dhe e dytë e Kongresit Arsimor të mbajtur në Tiranë në korrik të vitit 1922, aspekte nga programi i ri mësimor i dalë nga ky kongres si dhe shkrime rreth edukatës në shkollë,…
Citimi

Çeka, Salih, “Revista pedagogjike : organ' i arsimtarëvet : Vit. 1, nr. 4 (1922),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed May 18, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/783.

Etiketat:

 
Në këtë numër trajtohen shkrime rreth edukatës në shkollë, gjuhës shqipe, pedagogjisë, didaktikës etj. Vend të veçantë zë edhe mbledhja e parë e Kongresit Arsimor, mbajtur në Tiranë më 22 korrik 1922 si dhe disa qarkore lidhur me…
Citimi

Çeka, Salih, “Revista pedagogjike : organ' i arsimtarëvet : Vit. 1, nr. 3 (1922),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed May 18, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/782.

Etiketat:

 
Në këtë numër trajtohen shkrime rreth edukatës në shkollë, gjuhës shqipe, pedagogjisë, didaktikës etj. Në rubrikën e fundit të këtij numri trajtohen aspekte nga mbledhja e parë e Kongresit Arsimor të mbajtur në Tiranë më 22 korrik…
Citimi

Çeka, Salih, “Revista pedagogjike : organ' i arsimtarëvet : Vit. 1, nr. 2 (1922),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed May 18, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/781.

Etiketat: