Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(27 materiale)

Revistë mbi turizmin në gjuhën shqipe. Pjesërisht edhe në italisht, frëngjisht dhe gjermanisht. Numri i parë doli më 15 shkurt 1940. Numri i fundit më 1 tetor 1944.
Nga nr. 1, 1940 deri tek nr. 4, 1941 "Buletin i përdyjavshëm i…
Citimi

Tagliarini, Franco, “Drini : buletini i përmuejshëm i turizmit shqiptar : Vit. 3, nr. 4 (1942),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed April 20, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/893.

Etiketat:

 
Revistë mbi turizmin në gjuhën shqipe. Pjesërisht edhe në italisht, frëngjisht dhe gjermanisht. Numri i parë doli më 15 shkurt 1940. Numri i fundit më 1 tetor 1944.
Nga nr. 1, 1940 deri tek nr. 4, 1941 "Buletin i përdyjavshëm i…
Citimi

Tagliarini, Franco, “Drini : buletini i përmuejshëm i turizmit shqiptar : Vit. 3, nr. 3 (1942),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed April 20, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/892.

Etiketat:

 
Revistë mbi turizmin në gjuhën shqipe. Pjesërisht edhe në italisht, frëngjisht dhe gjermanisht. Numri i parë doli më 15 shkurt 1940. Numri i fundit më 1 tetor 1944.
Nga nr. 1, 1940 deri tek nr. 4, 1941 "Buletin i përdyjavshëm i…
Citimi

Tagliarini, Franco, “Drini : buletini i përmuejshëm i turizmit shqiptar : Vit. 3, nr. 2 (1942),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed April 20, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/891.

Etiketat:

 
Revistë mbi turizmin në gjuhën shqipe. Pjesërisht edhe në italisht, frëngjisht dhe gjermanisht. Numri i parë doli më 15 shkurt 1940. Numri i fundit më 1 tetor 1944.
Nga nr. 1, 1940 deri tek nr. 4, 1941 "Buletin i përdyjavshëm i…
Citimi

Tagliarini , Franco, “Drini : buletini i përmuejshëm i turizmit shqiptar : Vit. 3, nr. 1 (1942),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed April 20, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/890.

Etiketat:

 
Shkrime fetare dhe kulturore.
384 f. : me il.

Upload 28. 09. 2016

Koleksioni

Citimi

[Etërit Jezuitë, Shkodër], “Lajmtari i Zêmres së Krishtit : organ i apostullimit t' Uratës : rivistë kulture fetare : Vit. 52, nr. 1-12 (1942),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed April 20, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/628.

Etiketat: