Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(6 materiale)

Shkrime me përmbajtje historike, gjuhësore, letrare, e drejta tradicionale shqiptare dhe një kronikë kulturore.
Kryeredaktor: Martin Camaj

Koleksioni

Citimi

Koliqi, Ernest, “Shejzat = [Le Pleiadi] : Vjeti IV, Nr. 01 - 02 : E përkohëshme kulturore, shoqnore e artistike : Rivista culturale, sociale ed artistica,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed July 25, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/383.

Etiketat: