Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(11 materiale)

Në këtë numër trajtohen dy rubrika:
1. "Dituni e kulturë", 2. "Pjesa praktike".
"Botim i përmuejshëm i Drejtoris së Përgjithëshme t' Arsimit"
Revista del një herë në muaj
201-240, [40] f. ; 23 cm.
Në fund vijon shtesa e…
Citimi

Gurakuqi, Karl, “Revista pedagogjike : Vit. 4, nr. 5 (1926),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed July 21, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/822.

Etiketat:

 
Në këtë numër trajtohen tri rubrika:
1. "Dituni e kulturë", 2. "Pjesa praktike", 3. "Për fjalorin".
"Botim i përmuejshëm i Drejtoris së Përgjithëshme t' Arsimit"
Revista del një herë në muaj
129-200, [72] f. ; 23 cm.
Në fund…
Citimi

Gurakuqi, Karl, “Revista pedagogjike : Vit. 4, nr. 4 (1926),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed July 21, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/821.

Etiketat:

 
Në këtë numër trajtohen tri rubrika:
1. "Dituni e kulturë", 2. "Pjesa praktike", 3. "Për fjalorin".
"Botim i përmuejshëm i Drejtoris së Përgjithëshme t' Arsimit"
Revista del një herë në muaj
81-128, [48] f. ; 23 cm.
Në fund…
Citimi

Gurakuqi, Karl, “Revista pedagogjike : Vit. 4, nr. 3 (1926),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed July 21, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/820.

Etiketat:

 
Në këtë numër trajtohen tri rubrika:
1. "Dituni e kulturë", 2. "Pjesa praktike", 3. "Pjesa zyrtare".
"Botim i përmuejshëm i Drejtoris së Përgjithëshme t' Arsimit"
Revista del një herë në muaj
80 f. ; 23 cm.

Upload 17. 12.…
Citimi

Gurakuqi, Karl, “Revista pedagogjike : Vit. 4, nr.1-2 (1926),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed July 21, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/819.

 
Shkrime fetare dhe kulturore.
194 f, me il.

Upload 28. 09. 2016

Koleksioni

Citimi

[Etërit Jezuitë, Shkodër], “Lajmtari i Zemres së Jezu Krishtit : Vit. 36, nr. 1-12 (1926),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed July 21, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/612.

Etiketat: