Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(10 materiale)

Në këtë numër trajtohen dy rubrika:
1. "Dituni e kulturë", 2. "Pjesa praktike".
"Botim i përmuejshëm i Drejtoris së Përgj. t' Arsimit"
Revista del një herë në muaj
65-128, [64] f. ; 23 cm.

Upload 12. 12. 2019
Citimi

-, “Revista pedagogjike : Vit. 3, nr. 3-4 (1925),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed April 19, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/814.

Etiketat:

 
Në këtë numër trajtohen shkrime rreth psikologjisë, didaktikës së gjuhës shqipe e matematikës, disa zbulimeve botanike etj. Në faqet e fundit pasqyrohen disa qarkore e njoftime të Ministrisë së Arsimit.
"Botim i përmuejshëm i…
Citimi

-, “Revista pedagogjike : Vit. 3, nr. 1-2 (1925),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed April 19, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/813.

Etiketat:

 
Shkrime fetare dhe kulturore.
194 f., me il.

Upload 28. 09. 2016

Koleksioni

Citimi

[Etërit Jezuitë, Shkodër], “Lajmtari i Zemres së Jezu Krishtit : Vit. 35, nr. 1-12 (1925),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed April 19, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/611.

Etiketat:

 
Çështja Shqiptare ne politikën Italiane.
Citimi

Giannini, Amadeo, “La questione_albanese,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed April 19, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/507.

Etiketat:

 
Libri I - Parime letratyre
Libri II - Historija e letratyrës shqype

Upload 16. 06. 2015
Citimi

Rrota, Justin, “Letratyra shqype per shkolla të mjesme,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed April 19, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/463.

Etiketat: