Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(12 materiale)

: Revistë me përmbajtje letrare, gjuhësore, historike, politike dhe shoqërore.
U themelua në vitin 1896.
Revista del një herë në muaj në gjuhët shqip (toskërisht dhe gegërisht)
Citimi

Trank Spiro Beg [pseud. i Faik Konicës]; shkronjës-arkëtar (secrataire) Visko Babatasi, “Albania : é perkoheshmé shqip, shkruan ç’do ghe, dél ñe hére ne muaj : revue mensuelle albanaise : organe du parti autonomiste albanais : Vit. 1, nr. 5 (1897) ,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed April 14, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/555.

Etiketat:

 
Revistë me përmbajtje letrare, gjuhësore, historike, politike dhe shoqërore.
U themelua në vitin 1896.
Revista del një herë në muaj në gjuhët shqip (toskërisht dhe gegërisht)
Citimi

Trank Spiro Beg [pseud. i Faik Konicës]; shkronjës-arkëtar (secrataire) Visko Babatasi, “Albania : é perkoheshmé shqip, shkruan ç’do ghe, dél ñe hére ne muaj : revue mensuelle albanaise de littérature, linguistique, histoire, sociologie : Vit. 1, nr. 4 (1897) ,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed April 14, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/554.

Etiketat:

 
Revistë me përmbajtje letrare, gjuhësore, historike, politike dhe shoqërore.
U themelua në vitin 1896.
Revista del një herë në muaj në gjuhët shqip (toskërisht dhe gegërisht)
Citimi

Trank Spiro Beg [pseud. i Faik Konicës]; shkronjës-arkëtar (secrataire) Visko Babatasi , “Albania : é perkoheshmé shqip, shkruan ç’do ghe, dél ñe hére ne muaj : revue mensuelle albanaise de littérature, linguistique, histoire, sociologie : Vit. 1, nr. 3 (1897) ,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed April 14, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/553.

Etiketat:

 
Revistë me përmbajtje letrare, gjuhësore, historike, politike dhe shoqërore.
U themelua në vitin 1896.
Revista del një herë në muaj në gjuhët shqip (toskërisht dhe gegërisht)
Citimi

Trank Spiro Beg [pseud. i Faik Konicës]; shkronjës-arkëtar (secrataire) Visko Babatasi, “Albania : e perkoheshmé shqip, shkron ç’do ghe, dél ña hére ne muaj : revue mensuelle albanaise de littérature, linguistique, histoire, sociologie : Vit. 1, nr. 2 (1897) ,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed April 14, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/552.

Etiketat:

 
Revistë me përmbajtje letrare, gjuhësore, historike, politike dhe shoqërore.
U themelua në vitin 1896.
Revista del një herë në muaj në gjuhët shqip (toskërisht dhe gegërisht)
Citimi

Trank Spiro Beg [pseud. i Faik Konicës]; shkronjës-arkëtar (secrataire) Visko Babatasi, “Albania : e perkoheshmé shqip, shkron ç’do ghe, dél ña hére ne muaj : revue mensuelle albanaise de littérature, linguistique, histoire, sociologie : Vit. 1, nr. 1, vol. A (1897) ,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed April 14, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/551.

Etiketat: